Phoneme B2B ZERO

Bass Request s-a născut în 2017, când membrii fondatori Phoneme și Zero și-au unit forțele pentru a să înceapă o nouă echipă de promoteri. Ideea de căpătâi a fost ca echipa să promoveze și să redea sunetul drum&bass pe care îl socotesc a fi cel mai pozitiv și potrivit pentru ringul de dans.

 

DJ Phoneme, activ din 2003, continuă să ofere tonuri grele, de la drum&bass/jungle, breakbeat, la dubstep și toate stilurile intermediare. A început să fie DJ și să organizeze petreceri în 2003, adunând din ce în ce mai multe apariții, mixând la cele mai importante festivaluri și petreceri din România, dar având și apariții în Italia, Olanda și Bulgaria. A făcut parte din Scarcity-Records, noua casă de discuri înființată de Mesmer. După ce a fost gazda unor emisiuni regulate la radiouri precum BreaksFM și Drums.ro, Phoneme are acum o emisiune regulată la SubFM, unde promovează conceptul său proaspăt de City Breakz.

 

Zero, DJ deja de 12 ani, este cunoscut pentru implicarea sa în echipa Bass Request și în radioul Drums.ro. Întotdeauna livrând vibrații excelente pentru ringul de dans, a devenit DJ la radioul Bassdrive, recunoscut la nivel internațional, în 2019, pentru Vital Habits Show. Acum îl puteți găsi ca gazdă a unor emisiuni pe Drums.ro și ca DJ la evenimente locale și naționale.