Dubik

DJ, producător și designer de echipamente de muzică electronică, Dubik combină aceste trei specializări, contopindu-le cu pasiunea sa pentru dub, folclor și bass. 

Trecând de la chitare la sintetizatoare și explorând și asimilând pentru o vreme partea tehnică, Dubik a început să producă și să fie DJ în 2010. Apoi și-a antrenat abilitățile pentru a oferi o experiență muzicală organică, fie în seturile sale de DJ, fie în producțiile sale.

Primele producții ale lui Dubik au fost încurajate de Ufe, genialul DJ eclectic din București, iar unele piese au inclus chiar scratching-ul său. În 2015, după ce a debutat cu Astronaut Kru Soundsystem în diferite festivaluri de vară, a fost invitat să li se alăture în eforturile lor de a construi cultura soundsystem-ului românesc. 

A început o emisiune de streaming pe Facebook/Youtube numită „Down the rabbit hole”, emisiune care, în iunie 2021, a fost inclusă în programul Black Rhino Radio și care continuă cu mixuri de 2 ore realizate de DJ invitați și de Dubik însuși.

Anul 2022 aduce o piesă inclusă în compilația Dirty Beats Volume Three și un dublu EP în vară, cu influențe din folclorul românesc și mahala-sounds din mahalalele urbane ale secolului trecut.