DJ VADIM

DJ Vadim, rezident la Londra, și-a construit o reputație ca unul dintre cei mai buni producători independenți din lume, călătorind în întreaga lume, concertând și colaborând cu talente consacrate și în curs de dezvoltare care traversează continente, limbi și culturi. 

 

De-a lungul carierei sale, Vadim a devenit respectat ca inovator în mai multe domenii, „o prezență veterană în comunitatea DJ, precum și unul dintre cei mai importanți producători în prea multe comunități pentru a le mai număra, Vadim nu rămâne niciodată în pană de idei” (URB Magazine). 

 

În 1994, Vadim și-a fondat propria casă de discuri independentă, Jazz Fudge, iar în anul următor a semnat cu Ninja Tune. Așa a început aventura lui Vadim, care se apropie acum de al douăzecilea an de activitate și care l-a văzut în turneu în 68 de țări și susținând peste 2500 de concerte. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu o varietate de muzicieni, cântăreți și grupuri, printre care DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy și mulți alții.

 

12 albume solo și continuă să numere, 5 CD-uri de mixaj, 7 albume de grup, nenumărate CD-uri de mixaj și remixuri până în prezent… puteți fi siguri de un lucru, când Vadim a auzit prima dată fraza „Don’t sleep”, evident că a luat-o la propriu! Ar fi ușor să stai liniștit și să te odihnești pe laurii săi, dar o singură privire asupra discografiei lui Vadim îți va arăta că este un inovator care se bucură de provocări, creând ritmuri ale viitorului cu mult înainte ca acestea să devină genuri.