Poate te întrebi de ce ar trebui să vii la DubCamp…

Participarea la un festival este în pericol de a deveni din ce în ce mai puțin despre comunitate, autenticitate și atmosferă. Trebuie să ne întoarcem la rădăcini – să fim împreună, să ne bucurăm pur și simplu, să ne conectăm la natura noastră…

Acest lucru nu poate însemna decât întoarcerea la cultura soundsystem și la originile muzicii electronice așa cum o cunoaștem astăzi. De aceea am creat DubCamp România – un festival independent, construit de comunitate.

Superputerea noastră este comunitatea și din acest motiv fiecare participant la DubCamp România este un creator alături de noi… luăm în serios cultura DIY, așa că alătură-te nouă și fii creatorul experienței ideale de festival!

„Difuzoarele din acele vremuri erau foarte mari și grele. Acum, poți pune o singură persoană să le răstoarne și să le pună pe roți. În ceea ce privește lumea soundsystem-urilor, nu se inventase roata, așa că era vorba numai de putere manuală. Trebuia să ai o armată de oameni dedicați. Dacă trebuia să cari boxele pe patru etaje de scări, nu era o problemă, pentru că toată lumea e entuziastă. Cu toții voiau să le așeze, să le agațe, ca să începem să punem muzică și să creăm vibrația.”

Aba Shanti-I, 2010

Să vorbim despre soundsystem nu înseamnă să vorbim doar despre echipament, ci despre întreaga echipă din spatele acestuia. Asta pentru că a fi un soundsystem seamănă mult cu o familie – cu bune și rele – iar oamenii care se adună în jurul lui sunt comunitatea noastră. Credeți-ne, o știm bine…

„Multor oameni le place reggae, dar nu îl caută, dar le place dacă este acolo. Mulți au impresia că este vorba doar de Bob Marley și nu de muzică de dans. Cred că festivalurile ajută la schimbarea acestei prejudecăți. Deseori vezi oameni, tineri, bătrâni, familii care intră în cortul reggae pentru a vedea ce se petrece și odată ce intră, rămân acolo tot weekendul.”

Mungo’s Hi Fi, 2015

Așadar, haideți cu noi în această aventură și deveniți parte din această comunitate! Sărbătorim bucuria de a fi împreună, respectul față de mediul înconjurător, față de semenii noștri și față de noi înșine, dar mai ales muzica fantastică.
Intră în dans!

Acești parteneri fenomenali ni s-au alăturat

Putem conta și pe tine?

Cumpără bilet!

Reconectarea sufletelor urbane cu natura nu este o sarcină ușoară – și de aceea locația pentru DubCamp România nu putea fi oricare – orice câmp, orice lac, orice pădure…..
Trebuia să fie un loc captivant, cu un spirit propriu, un stâlp într-o comunitate…

La Plaja Nouă s-a născut din dorința de a oferi ceva unic tuturor oamenilor cu poftă de experiențe diferite, de a-i scoate din zona de confort într-un mod distractiv, de a-i face să zâmbească și să se întoarcă entuziasmați și veseli.

Datorită tuturor acestor lucruri, La Plaja Nouă a devenit alegerea firească.

Dar pe tine ce te așteaptă acolo?

O gamă largă de activități pe parcursul zilei, pentru a satisface impulsurile aventuroase, înclinațiile de relaxare și vibrațiile efervescente ale vizitatorilor săi…

…toate acestea și multe altele se pregătesc pentru DubCamp România!