Activități și distracție

Mișcă-ți corpul. Antrenează-ți mintea.

La DubCamp nu vei avea niciodată un moment de plictiseală – pregătim o serie de activități pentru toate gusturile și dorințele, iar tu le poți încerca pe oricare dintre ele…

Dub Creators

Mergem până la nucleu și te luăm cu noi!

Sunteți invitați să participați la două ateliere de muzică B2B cu Dubik și Injektah…

Aici veți afla toate detaliile legate de producerea unei melodii dub – de la instrumentele hardware și toate conexiunile tehnice, până la procesele software, nu vor lăsa nicio întrebare fără răspuns…

Pregătiți-vă să vă bucurați de tehnologie la Dubcamp în această vară!

DubTalks

O serie de discuții cu cei mai grozavi artiști ai scenei, powered by Black Rhino Radio alături de Vampire Vinyl!
Aveți ocazia să vă conectați cu artiștii voștri favoriți, să le ascultați poveștile și să le puneți cele mai arzătoare întrebări.

Practică și competiție de wakeboarding

În timpul zilei vei putea practica wakeboarding – un sport acvatic captivant, în care ești fixat pe o placă și tras de-a lungul unui cablu aerian care se învârte în jurul lacului. Există sărituri, kickers și sliders pentru a face experiența și mai provocatoare!
Fie că încerci asta pentru prima dată, sau că ești deja un profesionist, acesta este momentul potrivit pentru a te urca pe placă!
Astfel, ai ocazia să te pregătești pentru ziua de duminică, când se va organiza un concurs de Wakeboarding. Rămâi pe fază pentru mai multe detalii în curând…

Atelier de echilibru

Cum poți face ca mișcarea să facă parte din viața ta de zi cu zi?
Această întrebare, dar și modalitățile prin care vă puteți antrena mușchii pentru a face ceea ce doriți să facă, este ceea ce veți explora în cadrul acestui atelier.

Iar instrumentul perfect pentru această căutare este balance board-ul. La sfârșitul acestui atelier vei fi lucrat la reconectarea corpului cu spiritul tău și, cu siguranță, vei fi încercat chiar și un truc sau două, dacă ești pregătit pentru asta.
Acest atelier este prezentat de @thesspot.

Concurs de volei pe plajă

Te simți competitiv? Te invităm pe nisipul fierbinte pentru a-ți demonstra agilitatea, motivarea și spiritul de echipă.
Te vom ajuta să îți întărești sentimentul de comunitate și un bronz mult dorit.
Te lăsăm pe mâinile sigure ale arbitrilor noștri, organizând meciuri în format 3 câte 3.
Rămâi pe fază pentru mai multe informații!

Dancehall cu Jiibaro

Jibaro este dansatoare de dancehall, hip hop și de curând cochetează și cu dansul contemporan. Este pasionată de jonglat cu foc și arta handmade. Jibaro susține și cursuri de Dancehall în sala Unfold Motion, iar la DubCamp vine cu un workshop special.

Dancehall-ul nu este doar un stil de dans sau un gen muzical, ci este o cultura. A aparut prin anii 70′ in Jamaica, devenind de-a lungul timpului popular în rândurile diasporei Jamaicane, cucerind astfel o lume întreagă.

 

Hatha Yoga cu Georgiana

Georgiana a făcut cunoștință cu yoga când era foarte tânără, prin unchiul și mătușa ei, ambii practicanți serioși. Își amintește că a fost fascinată de lumea pe care o descoperea, de personajele ciudate pline de povești și lecții pline de sens și de formele ciudate care făceau corpul și mintea să se simtă atât de bine. 

Cu toate acestea, deși a purtat cu ea lecțiile învățate în acei ani formativi ai vieții sale într-o formă sau alta, vor mai trece câțiva ani până când, la vârsta de 24 de ani, se va decide să se angajeze într-o practică regulată și serioasă de yoga. Aceasta s-a dovedit a fi o decizie care i-a schimbat viața – atât de mult încât a vrut să o răspândească, așa că în vara anului 2021 s-a înscris și a absolvit programul de formare a profesorilor de 200h al Școlii de Yoga Bindusar.

Cursurile Georgianei se inspiră în mare măsură din stilul tradițional hatha yoga, îmbinându-l cu cele mai recente cunoștințe oferite de neuroștiință și de știința mișcării. Ele sunt o invitație la mișcare lentă și conștientă prin poziții care sunt concepute pentru a te face să te simți bine atât în corp cât și în minte. Oferind o mulțime de variații și modificări cu o cantitate potrivită de provocare, clasele sunt perfecte pentru orice nivel de practicant. Gazda dumneavoastră speră că veți părăsi clasa cu un sentiment de revigorare și cu un nou sentiment de conștientizare pe care îl veți putea duce de pe covoraș și în restul zilei.

Zona și atelierele pentru copii

Pentru că ne pasă și de micuții noștri dubbers, am creat pentru voi The Kids Corner și o grămadă de activități pe care punem pariu că le vor iubi și se vor distra.
Misiunea noastră este de a crea un loc de întâlnire sigur pentru familii și copii. Un loc de distracție care să le stimuleze creativitatea și să le stârnească curiozitatea prin ateliere, activități cool, culori și unitate, pentru a-i ține pe micii oameni în priză.
Toți copiii sunt bineveniți dar și copilul interior al fiecăruia. Ne vedem curând și nu uitați că această lume este doar o pânză pentru imaginația voastră!

Powered by: Asociația Luptă Zambeste și Trăiește

Activități pe toată durata zilei:
BuFu’s Designs – Bags and Tote Bags atelier:

Baloane de petrecere cu Andrei David:

Jocuri creative pentru corp, minte și spirit cu Brenda Bernad

Atelier de pictură și desen cu Patricia Glava, Alina Măgureanu, Ian Casimir

Atelier de modelaj în lut cu Patricia Glava, Alina Măgureanu, Ian Casimir

Joc liber

Vino cu inima și mintea deschise, cu încrederea și dragostea ta și haide să creăm împreună un basm pe care copiii noștri nu-l vor uita niciodată!

DISCLAIMER DUB CAMP KIDS CORNER

COPIII SUB 8 ANI TREBUIE SĂ FIE SUPRAVEGHEAȚI DE UNUL DINTRE PĂRINȚI.
ECHIPA NOASTRĂ NU ESTE PREGĂTITĂ PENTRU BABYSITTING, ASTFEL CĂ NU ÎȘI POATE ACORDA ÎNTREAGA ATENȚIE UNUI SINGUR COPIL.
MANAGEMENTUL NU POATE FI TRAS LA RĂSPUNDERE PENTRU ORICE ACCIDENT SURVENIT ÎN TIMPUL UTILIZĂRII ACESTOR FACILITĂȚI.

VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE FAPTUL CĂ ACESTA ESTE UN FESTIVAL CU MUZICĂ LA VOLUM RIDICAT ȘI SPECTACOLE DE LUMINI INTENSE.
VĂ RUGĂM SĂ VĂ ASIGURAȚI CĂ AVEȚI PROTECȚIE COMPLETĂ PENTRU URECHILE MICUȚULUI VOSTRU, MAI ALES DACĂ ȘTIȚI CĂ ESTE SENSIBIL LA ZGOMOTE PUTERNICE.

Zbor cu zmeul

Ridicați-vă zmeele la înălțime în această vară la DubCamp. Am pregătit o pajiște perfectă pentru a vă lansa zmeul în vântul de vară…
Și nu vă faceți griji, dacă nu aveți propriul zmeu, puteți împrumuta unul, le avem pregătite special pentru voi!

Exit Thru the Gift Shop

Acesta este locul producătorilor locali, unde puteți gusta din talentul și meșteșugurile locale.
Rămâneți pe fază pentru toate brandurile care se alătură petrecerii…